"A Vasasszony visszanéz"

[ninja] A Jon Favreau (Zathura) rendezésében készülõ Iron Man, azaz Vasember címszereplõje Robert Downey, Jr. lesz, legjobb barátját, Jim „Rhodey” Rhodes-t Terrence Howard alakítja, mostanra pedig meglett a nõi fõszereplõ is: Gwyneth Paltrow-t láthatjuk a nõi fõhõs, Virginia „Pepper” Potts szerepében.

Miss Potts egyfelõl a szuperhõs civil énének, a feltaláló és gyártulajdonos Tony Stark-nak személyi titkára, miközben azon kevesek közé is tartozik, akik ismerik Tony legféltettebb titkát. Ezen felül természetesen erõs vonzalom is szikrázik közöttük, amit persze egyikük sem mer beismerni, még saját maga elõtt sem.
”Gwyneth az ideális fõszereplõ megtestesítõje. Intelligenciát, kiegyensúlyozottságot és hihetetlen tehetséget visz majd a szerepbe.” – nyilatkozta Kevin Feige, a Marvel Studios gyártásért felelõs elnöke. –„Nem is lehetnénk izgatottabbak attól az izzástól, amit ez a nagyszerû gárda visz majd az Iron Man-be. A nálunk készülõ darabok a széles nagyközönségnek szánt popcorn-mozik, de többdimenziós karaktereket szeretnénk bennük felvonultatni, amikhez nagyon jó színészekre van szükségünk”
A forgatás márciusban kezdõdik Los Angeles-ben, a bemutató tervezett dátuma 2008 május 2. Az Iron Man lesz az elsõ film, amely a nemrég önálló gyártóvá függetlenedett Marvel Studios égisze alatt készül, a forgalmazó a Paramount Pictures lesz.

Forrás: odeon.hu