A Nagy Dodó-Könyv – lehet reménykedni!

Nem olyan régen adtunk hírt Marabu elõkészületben lévõ Nagy Dodó-könyvérõl… És arról, hogy kiadóra vár. Nos, ez utóbbi úgy tûnik, megoldódik, ugyanis a Magyar Képregénykiadók Szövetsége által összeállított Képregény Info 2006/2-ben az Adoc-Semic kiadó várható megjelenései között szerepel!

Marabu egy január 16.-ai emailjében ennél valamennyivel óvatosabban fogalmazott: „A fejlemény eddig ennyi: tényleg érdekli az Adoc-Semicet a könyv. Most kell átszámolni, mennyibe lenne ez a cégnek, és hogy még ez után is érdekli-e õket.” Reméljük azóta bizonyossá vált, és valóban tavasszal jelenik meg!

Ide tartozó rendkívül fontos hír, Marabu honlapjáról idézve: „Hûséges olvasóinknak bizonyára feltûnt, hogy január elseje óta a Marabulap kicsit belassult. Se új Dodó, se új poén. De már túl vagyunk a veszélyes idõkön, Marabunak sikerült megtalálnia a kedvenc filctollát, és most újra indulhat a munka. Azoknak, akik az ínséges idõk alatt is kitartottak az oldal mellett, sok-sok köszönet. Induljon a móka, kacagás!