Fekete-Fehér KépregényMúzeum: Szünet!

Néhány hete megemlítettük a Képes Kiadó tervei között a Fekete-Fehér Képregénymúzeum további két kötetét, most mégis úgy tûnik, hogy ideiglenesen pihenõre küldik a múzeumot. Sosem tagadtuk, hogy számunkra mennyire fontos ez a sorozat és igyeztünk a lehetõ legnagyobb publicitást megnyerni az éppen aktuális kötetének. Bayer Antal, szerkesztõ forumunkon jelentette be a kiadó döntését:

„Nos, a csapat úgy döntött, hogy a Képregénymúzeum egyelõre bezár. Kezdtek elaprózódni erõforrásaink, egyelõre ez a megoldás jobb mindenkinek. A klasszikus magyar képregények kiadása jó kezekben van a Windomnál, és a beígért Szemere-Vernére is sort fognak valamikor keríteni. A Képes Kiadó természetesen továbbra is kiemelten foglalkozik Korcsmáros Pál életmûvével, és már a Papírmozi következõ számában is lesz egy még régebbi magyar képregény. További terveken is dolgozunk, de elõbb legyünk túl a tavaszon, még öt kiadványt kell megszerkesztenünk és kiadnunk bõ egy hónap alatt… A köszönetnyilvánítások e-mailben már megtörténtek, de azért nyilvánosan is megteszem: nagy köszönet Kiss Ferinek, Yuyunak és Loupnoirnak a munkáért, Fekete Imrének a címlapokért, Cserkuti Dávidnak, Kertész Sándornak és Keomának az elemzõ cikkekért, a rajongóknak a biztatásért és a projekt létjogosultságának a bizonyításáért. Mostantól fõleg a Windomnak kell drukkolni, mi is ezt tesszük.
Akinek meg hiányzik valami a sorozatból, jöjjön el a hétvégén a Könyvfesztiválra (Kongresszusi Központ), a K9-es kültéri standon megtalál minket, mármint a Képes Kiadót és a Rohamot. Természetesen más kiadók köteteit is árusítjuk.”

A sorozat adatlapja a db-n és egyes kötetei
A hírhez kapcsolódó Fórumtéma