2 Kaliber

Nem a rablók meg a zsaruk izgalmasak, hanem azok, akik köztük állnak valahol – akik már maguk sem tudnák megmondani, a jó vagy rossz oldalt szolgálják-e. Trench és Trench (Denzel Washington) a Drogelhárítás ügynöke, Steadman (Mark Wahlberg) a tengerészetnél nyomozó. Mind a ketten úgy harcolnak a maffia ellen, hogy beépülnek a bűnözők közé – és már olyan mélyre jutottak az ellenséges szervezetben, hogy A veszély és a kaland az életük. Amikor a maffiától kell rabolniuk, boldogan vetik magukat akcióba – egyikük sem sejti, hogy a bandához vezető kapcsolatuk is zsaru. Úgy verik át a másikat, hogy saját magukat csapják be, miközben igazából egy mexikói maffiavezér (Edward James Olmos) vezeti meg őket. És ők a CIA-től rabolnak.
Kijátszották egymást és most együtt kell kikeveredniük a csávából…

A népszerű képregény alapján készült, könnyed hangulatú thriller az Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik és Az olasz meló hangulatában készült. Kiváló főszereplőit nagyszerű mellékszereplői gárda támogatja!

Mozibemutató: 2013. szeptember 12.
Színes, szinkronizált amerikai film
Főszereplők: Denzel Washington, Mark Wahlberg, James Mardsen, Paula Patton, Bill Paxton, Edward James Olmos. Fényképezte: Oliver Wood.
Látvány: Beth Mickle.
Írta: Steve Grant, Blake Masters.
Rendezte: Baltasar Kormákur
Eredeti cím: 2 Guns
Gyártó: Sony Pictures
Műfaj: akció/vígjáték
Játékidő: 109 perc
Korhatár: 16

[button color=”blue” link=”http://www.flickr.com/photos/kilencedikhu/sets/72157635401388949/”]Filmfotók a Flickr galériában…[/button]