12 óra

Ingyen képregény a 18. Képregény Börzén! Emtrexx korábban már megjelent története, „extended and remastered” változatban lesz elérhető annak, aki a Panel képregényes szaklap után is érdeklődik valamelyest.

Emtrexx ajánlója:

„Nagyjából három éve már, hogy megjelent a Sushi Strip második számában a 12 óra című történetem. Akik ellátogatnak az október 11-i képregénybörzére, könnyűszerrel beszerezhetik a történet feldolgozását, ugyanis ezzel fogjuk meglepni a Panel stand minden vásárlóját!

A 18 oldalas képregény (borítóval és egyéb tartalmakkal együtt 24 oldal lesz) igaz, pontosan ugyanazokat a jeleneteket tartalmazza, amiket a Sushi Strip-beli eredeti, viszont lényegesen kibővítve és másféle grafikai megközelítésben, így a régi változatot ismerőknek és nem ismerőknek szintén jó szívvel ajánlom (végülis 0 forint nem sok érte, ugye?).

Hogy Tiéd legyen az ingyenes füzet, nem kell mást tenned, mint a börzén felkeresni a Panel standot és vásárolni bármilyen Panel kiadványt: a szaklap még raktáron lévő valamely számát, avagy a két – képregényeket tartalmazó – különszám valamelyikét (melyek, természetesen, önmagukban is kötelező vételek!).”