Warcraft: Legendák #1

Cím: Warcraft: Legendák #1
Szerző(k): Richard A. Knaak, Troy Lewter, Mike Wellman, Dan Jolley Jae-Hwan Kim, Mi-Young No, Carlos Olivares, Nam Kim, UDON, Saejin Oh
Kiadó: Szukits
Ár: 2990 Ft
Formátum: puhafedeles kötet
Terjedelem: 172 oldal
Megjelenés: 2022.03.30.
Megvásárolható: Könyvesboltok
Online vásárlás: szukits.hu

Bár a Warcraft: Legendák sorozat első két része már megjelent 10 évvel ezelőtt, de az öt részes sorozat csak most, a Szukits Kiadónak köszönhetően lesz teljes. A kötetenként 4(-5) történetet bemutató manga-sorozatból a tervek szerint havonta egy-egy rész érkezik majd az első után, mely a napokban került nyomdába, így végleges fülszöveget, borítót, és minden történetből pár oldalnyi előzetest tudunk mutatni.
Az új kiadás természetesen új fordítást és beírást is kapott. A „zsebkönyv” méretében stimmelni fog a régi változattal, de új, egységes gerincet kapnak:

A világ legjobb mangaalkotói közül néhányan összefogtak, hogy életre keltsék a Warcraft lenyűgöző világát. Az eredmény láttán pedig bizton állíthatjuk, hogy ezek a történetek egytől egyig elnyerték az utazók, a katonák és a tolvajok tetszését, és így kiállva az idők próbáját valóban kiérdemelték a Legendák címet.

Az első kötet az alábbi történeteket tartalmazza:
– A bukott
– Az utazás
– Hogyan tegyünk szert barátokra
– Tisztes szakma

Mi a közös egy élőholt taurenben, egy kétbalkezes gnóm feltalálóban, egy céklát termesztő földművesben és egy törhetetlen fegyvereket készítő törp kovácsmesterben? Van, aki barátokat keres, és szeretne beilleszkedni, más a fia gyilkosát hajszolja, s olyan is akad, aki bármit megtenne a megváltásért – ám egytől-egyig Azeroth földjét tekintik otthonuknak.
És hogy milyen sors vár rájuk?

A Warcraft: Legendák első kötetéből, mely mindenhol rabul ejtette az olvasók szívét, megtudhatjuk.