Vad Virágok 2010 + Nyereményjáték!

Természetesen folytatódnak Kázmér és Huba kalandjai és Usagi Yojimbo menetelése, de jönnek ám újdonságok is! A folytatásban elolvashatjátok a Vad Virágok hozzánk eljuttatott ez évi terveit.

Két újabb sztripsorozattal bizonyítjuk, hogy a még mindig nagyon jó a humorérzékünk. Márciusban indul Paul Gilligan itthon már ismert és sokak által kért Blöki Bár Gyűjteménye. Kutyatartóknak kötelező vétel lesz.
Másik idei újdonságunk Richard Thompson hazánkban teljesen ismeretlen Zsákutca című sorozata. Mit mondhatnánk Bill Watterson, a Kázmér és Huba alkotójának kedvenc sorozatáról? Imádjuk, és nagyon várjuk az őszt.

A Kázmér és Huba Gyűjtemény két, immár hagyományos gyűjteményes kötettel folytatódik, ezen kívül megjelenik ősszel egy színes válogatás a vasárnapi sztripekből Kázmér és Huba képeskönyve lusta vasárnapokra címmel.
(Jobb oldalt az eredeti borító látható, arról nincs hír, hogy a mérete megegyezik-e a hazai sorozattal…)

Természetesen az Usagi Yojimbo sorozat is folytatódik két kötettel.
Márciusban jön A halál árnyai, októberben pedig a Daisó.
(Bal oldalt az eredeti borítók láthatóak.)

A vízisten menyasszonya sorozat rajongói örülhetnek az idén, 2010-ben az eddigi évi kettő helyett három kötetet is megjelentetünk.

Az Annyira király vagy! sorozatnak két új kötete jelenik meg 2010-ben, a jelenlegi tervek szerint a sorozat befejező kötete marad 2011-re.

Az év második felében tervezzük egy új koreai sorozat indítását, de erről még nincs végleges információnk.


Tavaly őszi nyereményjátékunk olyan jól sikerült, hogy 2010-ben tavasszal és ősszel is indítunk egyet, sőt kiterjesztjük a hírlevél olvasóink mellett a rajongóinkra a facebookon és a twitter-követőinkre is. Természetesen mindháromra jeletkezhetsz és nyerhetsz. Ez azt jelenti, hogy akár háromszor akkora a nyerési esélyed.
Részletekért irány a vadviragok.hu.