Kockás #51

Cím: Kockás #51
Szerző(k):
Kiadó:
Ár: 1490 Ft
Formátum: füzet
Terjedelem: 68 oldal
Megjelenés: 2017.12.15.
Megvásárolható: Újságárusok
Online vásárlás:

Sokak gyerekkori kedvence tér vissza új köntösben: december 15-től érdemes lesz újra Kockást keresni az újságárusoknál!

Az újság története, azaz az első sorozat 1981-ben indult, majd többszöri átalakulás után a 90-es években szűnt meg. Főleg a francia Vaillant képregényeiből válogatott, a decemberben visszatérő kiadvány pedig a nevén kívül annyiban fog hasonlítani még az „eredeti” Kockásra, hogy francia (és a tervek szerint nem csak francia) képregényekből szemezget. Az egyik, eddig publikussá vált forrás a Bamboo kiadó portfóliója lesz, ez a francia cég például gyönyörűen rajzolt, főleg tizenévesekre hangolt történetekben utazik.

A kiadvány szokásos formátumú lesz, 68 oldalas, minden oldalán színes. Ára 1490 Ft. Forgalmazzák: Lapker, Magyar Posta, újságárusok, Relay, Inmedio, egyéb országos üzlethálózatok, hipermarketek, illetve alternatív terjesztők. (Előfizetési infomációk később.)

Az újrainduló Kockásból a december 9-ei Hungarocomixra készül egy 500 példányos, egyedi borítós változat is: A „Folytatjuk” 25 év után visszatérő, limitált, sorszámozott Kockás egyikéhez a helyszínen 1990 Ft-ért (postázva +300 Ft) lehet hozzájutni. Előrendelést a kockaskepregenyek KUKAC gmail PONT com címen várnak.