Új X-men: E mint Eltörölni

Cím: Új X-men: E mint Eltörölni
Szerző(k):
Kiadó: Fumax
Ár: 2490 Ft
Formátum: kötet
Terjedelem: 104 oldal
Megjelenés: 2007.11.10.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: fumax.hu

A Fumax kiadó új szuperhős kötete az Új X-men: E mint Eltörölni, mely a 2007-es Hungarocomix-on debütált. A világ legnépszerűbb szuperhős csapata először Magyarországon önálló kötetben jelenik meg, miután sok éve már a hírlapárusoknál nagy sikerrel futnak különböző sorozataik. Ez a népszerűség nem kis részben a három kasszasiker mozifilmnek is köszönhető, ami az X-men kalandjait dolgozta fel.

A tartalomból:

Vannak, akik szerint a mutáns fenyegetés oly méreteket öltött, hogy a föld kormányainak tehetetlensége következtében az átlagpolgároknak kell felvenniük ellene a harcot. Történetünk elején egy evolúciókutató biológus és egy fogorvos Dél-Amerikába utaznak, és ott egy gépek által benépesített világra lelnek, melyhez foghatót még senki sem látott… ezek a robotok, vagyis az Őrök, készen állnak arra, hogy halálos csapást mérjenek a gyanútlan mutáns népességre. Persze e veszély elhárítása az X-ek számára csak gyerekjáték, nem?

NOS… NEM EGÉSZEN!

E megdöbbentően újszerű, megrázó és izgalmas történet során az X-ek olyan lényekkel kerülnek szembe, akik még számukra is erősnek bizonyulnak, és olyan döntéseket kell meghozniuk, melyek alapvetően határozzák meg sorsukat.

X-MEN: elképesztő erővel rendelkező lények, szuperhősök. Mégis adott a kérdés: elegendő-e mindez ahhoz, hogy szembeszálljanak a közelgő viharral?

Színes, 104 oldal, 2690 Ft.