The Last Arrival – A Végső Eljövetel megrendelhető magyar nyelven!

Cím: The Last Arrival – A Végső Eljövetel megrendelhető magyar nyelven!
Szerző(k): Prim Dániel Attila, Szabó J. Gergely és Maharita Szabrina
Kiadó: Free Fantasy Comics
Ár: 2000 Ft
Formátum: füzet
Terjedelem: 36 oldal
Megjelenés: 2017.12.09.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás:

A Free Fantasy Comics független kiadó és a ZSIGER.hu kiadó a decemberi Hungarocomixra közös kiadvánnyal kedveskedik a sci-fi kedvelőknek. A magyar alkotói csapat első anyanyelven is megjelenő képregényében, A Végső Eljövetelben öt idegen lény a pusztulástól menekülve a csillagok felé veszi az irányt, hogy új, élhető bolygót találjanak fajuknak. Teljesen más elképzeléseik vannak a küldetés mivoltáról és egymásról is megvan a véleményük, azonban együtt kell dolgozniuk, hogy túléljék, ami rájuk vár az ismeretlen bolygón.
Prim Dániel Attila (Blender, The Day of Robots) eredeti ötleteivel, Szabó J. Gergely rézkarcművész rajzaival és Maharita Szabrina (Blender) színeivel készült el a 36 oldalas, A/4-es formátumú első rész, melyet 2000 Ft-os bevezető áron lehet majd átvenni az eseményen. A képregényen kívül beszerezhettek eredeti rajzokat és eddig nem látott karakter printeket is, személyesen Gergelytől, a képregény rajzolójától.

December 9., Hungarocomix KII Művészeti és Kulturális Központ, 1075 Budapest, Király utca 11.A ZSIGER.hu Kiadó asztalánál szeretettel várunk titeket!

További információért látogassatok el a freefantasycomics.com honlapra! Kérdéseiteket, kéréseiteket a freefantasycomics KUKAC gmail PONT com e-mail címen várják az alkotók.