Tex Classic #2: Navahó vér / Pikk ász

Cím: Tex Classic #2: Navahó vér / Pikk ász
Szerző(k): G. L. Bonelli, A. Galleppini
Kiadó: C.S.A. Comics
Ár: 5999 Ft
Formátum: puhafedeles kötet
Terjedelem: 370 oldal
Megjelenés: 2023.03.05.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: kepregenymarket.hu

A tavaszi börzére érkezik a klasszikus Tex sztorikból szemezgető Tex Classic sorozat második kötete a C.S.A. Comics gondozásában.

Március 5.-én a KMO képregénybörzére megjelenik a Tex Classic sorozat 2. része. A kötet két teljes történetet tartalmaz:

1. NAVAHÓ VÉR: Tex Willer indián lázadást robbant ki, hogy az igazságnak érvényt szerezzen: öt fiatal indiánt valójában ok nélkül ölt meg Sam Hope és Bart Barlow, két jómódú fehér gazember, akiket – magas rangú barátaik támogatását bírva – Blister kormányzó és Elbert ezredes véd. Martin Floyd újságírót, akit véresre vernek az igazmondása miatt, Tex felkéri haditudósítónak.

2. PIKK ÁSZ: egy gyilkos kéz gúnyos aláírása, amely kegyetlenül kivégzi a Pinkerton ügynököket, akik a Mississippi profi szerencsejátékosai által látogatott Blue Star hajókat kísérik. Texet és társait Mac Parland kéri fel, hogy állítsák bíróság elé a bűnösöket és számolják fel a New Orleans-i baljós galerit.

Írta: Gian Luigi Bonelli, rajzolta: Aurelio Galleppini. 20×26 cm, 370 oldal, fekete-fehér.

A kiadvány kedvezményesen 5.999 Ft.-ért előrendelhető 2023.03.05.-ig a c.s.a.comics.hu (kukac) gmail (pont) com email címen vagy személyesen megvásárolható a márciusi képregénybörzén.