Szuperhősök szállják meg San Diegót

Az új Godzillából és Robotzsaruból, egy csokorra való szuperhősfilmből, valamint népszerű tévésorozatokból láthatnak ízelítőt a szerdán este elkezdődött San Diegó-i Comic-Con látogatói.

A 44. alkalommal megrendezett popkulturális látványosság legelvakultabb rajongói a rendezvényhelyszín melletti füves területen ütöttek tanyát, hogy csütörtökön az elsők között tódulhassanak be a konferenciaközpont épületébe és láthassák a Dexter-sorozat vagy a jövőre filmvászonra kerülő Divergent című disztópia részleteit.

A vasárnapig tartó Comic-Con az újra fazonírozott, Gareth Edwards rendezésében forgatott Godzilla és az Elit halálosztókkal befutott José Padilha Robotzsaruja mellett olyan kasszasikerek moziba készülődő folytatásaiból is idéz, mint az Amerikai kapitány, a Thor, A csodálatos Pókember, A majmok bolygója vagy Az éhezők viadala.

A rajongók számos közkedvelt tévésorozat alkotóival és szereplőivel is találkozhatnak. Felvonul a The Walking Dead, a True Blood – Inni és élni hagyni, a Trónok harca, az Egyszer volt, hol nem volt stábja, és olyan újdonságok is bemutatkoznak, mint a Sleepy Hollow, a The Blacklist és a Marvel stúdió Agents of S.H.I.E.L.D. című friss szériája.

godzilla2014comiccon