Sweetest Poison #1

Cím: Sweetest Poison #1
Szerző(k):
Kiadó: Cloudy Team
Ár: 2000 Ft
Formátum: kötet
Terjedelem: 250 oldal
Megjelenés: 2013.12.14.
Megvásárolható: Közvetlen a szerzõtõl
Online vásárlás:

Az Animekarácsonyra időzített megjelenéseket böngészve egy új magyar képregény is feltűnik: a Sweetest Poison című kötet Keed-Kat munkája, továbbá egy jelenleg is készülő hosszabb sorozat első kötete.

És levettetek a nagy sárkány az eredeti kígyó, aki nevezve van Ördögnek és Sátánnak, aki az egész föld lakosságát félrevezeti; levettetek a földre, és az ő angyalai is ő vele együtt levettetének.” Jelenés 12:7-9

Mindenki vágyik valamire. Mindenki akar valamit. Az emberek többsége sikert, pénzt, hírnevet akar, mások szerelmet, családot, boldogságot. Sok különböző ember, sok különböző álom. Van valami azonban összeköti őket: a sóvárgás oly nagy bennük, áhított céljuk iránt hogy bármilyen árat megfizetnének érte. Ez az esendőség teszi oly kívánatossá őket a démonok szemében. Potenciális ügyfelek.

Zef Mefistopheles menedzser. A zeneiparban mozog, az egyik legjobb. Sok halandót tett már elismert, és gazdag zenésszé. Az ügyfelei egymásnak adják a kilincset. Egy nap azonban olyasvalaki keresi fel aki az egész életét megváltoztatja… Fynne első ránézésre ugyanolyan mint a korábbi menedzseltjei: céltudatos, álmodozó, talpraesett fiatal srác akinek minden vágya hogy zenélhessen. Egy valamiban azonban különbözik a többiektől: ő maga is démon.

A mangát ajánljuk a zenét, démonokat-angyalokat kedvelőknek, és nem utolsó sorban azoknak, akik a shounen ai-t sem vetik meg. A kötet a 2013-mas Animekarácsonyon jelenik meg december 14-én, illetve beszerezhető a szerzőtől.

A kötet rajzaiból az alkotó egy videót is összeállított:

Néhány mintaoldalért pedig érdemes meglátogatni a szerző DeviantArt oldalát.

Keed-Kat korábbi mangája, a Black Friday Rule online olvasható.