Superman vs Wonder Woman

Új szerelmespár a sztárok világában – és most egy igazán különleges viszonyról beszélünk… Két képregényhős szűrte össze a levet.

Superman és Wonder Woman nem bírták tovább és végre egymáséi lettek a képregények lapjain. Szerelmük képeit és részleteit augusztus végén vehetjük tüzetesebben szemügyre.

A földrengető románc el fogja törölni Superman eddigi múltját – melyben feleségeként szerepelt Lois Lane riporternő – és a Justice League tizenkettedik számában komoly szerelembe esik kolléganőjévé, aki boldogan viszonyozza majd érzéseit. A sorozat folytatásának következő részét augusztus 29-től lehet majd megvásárolni.

A két szuperhős mellesleg nem először kerül egymással romantikus viszonyba, de az Entertainment Weekly értesülései szerint ez most nem futókaland lesz, sokkal inkább egy új status quo. A DC reméli, hogy a szerelem nem fog értelmetlennek látszódni az olvasók és rajongók szemében, hiszen erre van esély. “Mindkét szereplőnek az emberiségért dobog a szíve, de el is hidegülnek minden emberi mivoltuktól.

A rajongók mindenesetre valószínűleg nem fognak haragudni, hiszen régóta vágynak arra, hogy Wonder Woman és Superman összeszűrjék a levet. (mosaiconline.hu)