Star Wars: Vader lezuhan

Cím: Star Wars: Vader lezuhan
Szerző(k): Jason Aaron, Mike Deodato Jr., Mark Brooks
Kiadó: Szukits
Ár: 4590 Ft
Formátum: kötet
Terjedelem: 144 oldal
Megjelenés: 2017.08.02.
Megvásárolható: Könyvesboltok
Online vásárlás:
Bevásárlólista: Loading

Augusztusban jelenik meg a Marvel Star Wars és Darth Wader sorozatát egybeterelő különszáma a Vader Down, azaz a Star Wars: Vader lezuhan:

Darth Vader magányosan hajtja végre titkos küldetését, amikor váratlanul szemtől-szemben találja magát egy lázadó flottával, és az összecsapás során lezuhan egy közeli bolygón. Sikerül a felkelőknek kihasználniuk a lehetőséget, hogy megszabaduljanak az egyik legnagyobb ellenségüktől – vagy megtapasztalják a sötét oldal pusztító hatalmát? A Sith nagyúr lezuhant ugyan, de még nem győzték le. A korábbi részek összes szereplője felbukkan újra: Luke, Vader, Leia, Aphra, Han, C-3PO, Artu, Triplazéró és BT-1. És két vuki vív egymással hajmeresztő párviadalt: Csubakka és Black Krrsantan! ROOOARRGH AR RUU!

Ez a képregény gyűjtemény a MARVEL új Star Wars sorozatának 13-14. számát valamint a Darth Vader sorozat 13-15. számát foglalja magában, A Vader Down című különszámmal együtt. A kötetben található történeteket Jason Aaron és Kieron Gillen írta, és Mike Deodato valamint Salvador Larroca rajzolta.