Spider-man: Fever

Egy újabb gyöngyszem van készülőben a májti Marvel kiadónál, ugyanis a legnépszerűbb karakterük, Pókember kap egy igen szemrevaló minit. A Fever című történetet Brendan McCarthy tollából ismerhetjük majd meg, és ahogy a cím is utal rá, egy Doctor Strange-dzsel megtámogatott misztikus, acid tripre hajazó szürreális látványorgia kerekedik ki belőle.
Brendan McCarthy a 2000AD megbecsült művésze volt, ha jól tudom a Marvel kiadóval ez lesz az első közösködése. Stílusából máris adódik a pszichedélia, korábbi műveinek jó része is ennek szellemében készült. Dolgozott együtt Peter Milligannel, illetve Grant Morrisonnal is, most azonban semmit nem bíz a véletlenre: ezúttal mind az írói, mind pedig a rajzolói posztot ő tölti be. Az előzetes oldalakért kénytelenek vagytok elnavigálni erre a weboldalra.

Most pedig kapjon fejsimogatást és egy-egy nyalókát az a szemfüles képregényrajongó, akinek az előzetes végigpörgetésekor, Pókember láttán egyből Steve Ditko ugrott be. Nem véletlen ez, ugyanis Brendan McCarthy nagy rajongója a veterán rajzolónak. :)
Ditko körül is mozgolódik valami, de ez már egy másik bejegyzésre tartozik…