Spawn: Kezdetek – 5. kötet

Cím: Spawn: Kezdetek – 5. kötet
Sorozat: SPAWN
Szerző(k): Todd McFarlane, Greg Capullo
Kiadó: Infinity
Ár: 3290 Ft
Formátum: kötet
Terjedelem: oldal
Megjelenés: 2017.11.13.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: ivadek.hu
Bevásárlólista: Loading

A legendás író és rajzoló, Todd McFarlane a Spawn sorozattal egy ikonikus antihőst szabadított a világra, és minden idők legsikeresebb független képregényfolyamát indította el.
Spawn, az ivadék egyetlen más hőshöz sem hasonlítható. Al Simmons kormányzati ügynökkel a saját emberei végeztek. Feltámadva a pokol legmélyebb bugyraiból a Spawn nevű harcosként tér vissza a Földre, és őrzi New York elhagyott sikátorait. Saját múltját kutatva megküzd az őt feltámasztó sötét erőkkel, különös ellenségekkel találja szemben magát, és valószínűtlen szövetségesekre lel. Miközben megtanulja kordában tartani új szuperképességeit, lassanként teljességében megérti mindazt, ami visszahozta őt az élők sorába – és mindazt, amit maga mögött hagyott a Földön.
A Spawn: Kezdetek 5. kötete azokat a történeteket és rajzokat tartalmazza, amelyek örök érvényű alkotássá tették a Spawnt. Benne döbbenetes kidolgozású paneleket találhatunk a rajongók kedvencévé vált Spawn-rajzolótól, Greg Capullótól, valamint izgalmas történeteket a Spawn megteremtőjétől, Todd McFarlane-től.
A Spawn: Kezdetek sorozat mindegyik kötete hat, korábban megjelent és már régóta nem kapható Spawn-történetet tartalmaz vadonatúj formátumban. A régi történetek mellett eredeti borítókban és a kulisszák mögé bepillantást nyújtó tartalomban gyönyörködhet az olvasó. Emellett minden kötet elejére egy-egy klasszikus, erre az alkalomra újraálmodott és digitálisan felújított Spawn-borító kerül Greg Capullo, a mesteri Spawn-rajzoló asztaláról.