Spawn: Kezdetek – 4. kötet

Cím: Spawn: Kezdetek – 4. kötet
Sorozat: SPAWN
Szerző(k): Marc Silvestri, Todd McFarlane, Greg Capullo
Kiadó: Magánkiadás
Ár: 3290 Ft
Formátum: kötet
Terjedelem: 160 oldal
Megjelenés: 2017.06.30.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: ivadek.hu

A legendás író és rajzoló, Todd McFarlane a Spawn-sorozattal egy ikonikus antihőst szabadított a világra, és minden idők legsikeresebb független képregényfolyamát indította el.
Spawn, az ivadék egyetlen más hőshöz sem hasonlítható. Al Simmons kormányzati ügynökkel a saját emberei végeztek. Feltámadva a pokol legmélyebb bugyraiból a Spawn nevű harcosként tér vissza a Földre, és őrzi New York elhagyott sikátorait. Saját múltját kutatva megküzd az őt feltámasztó sötét erőkkel, különös ellenségekkel találja szemben magát, és valószínűtlen szövetségesekre lel. Miközben megtanulja kordában tartani új szuperképességeit, lassanként teljességében megérti mindazt, ami visszahozta őt az élők sorába – és mindazt, amit maga mögött hagyott a Földön.
A Spawn: Kezdetek 4. kötete azokat a történeteket (Spawn #21-26) és rajzokat tartalmazza, amelyek örök érvényű alkotássá tették a Spawnt. Benne Marc Silvestri művészete mellett izgalmas történeteket találhatunk a Spawn megteremtőjétől, Todd McFarlane-től, valamint döbbenetes kidolgozású paneleket a rajongók kedvencévé vált Spawn-rajzolótól, Greg Capullótól.
A Spawn: Kezdetek-sorozat mindegyik kötete hat, korábban megjelent és már régóta nem kapható Spawn-történetet tartalmaz vadonatúj formátumban.
A régi történetek mellett eredeti borítókban és a kulisszák mögé bepillantást nyújtó tartalomban gyönyörködhet az olvasó. Emellett minden kötet elejére egy-egy klasszikus, erre az alkalomra újraálmodott és digitálisan felújított borító kerül Greg Capullo, a mesteri Spawn-rajzoló asztaláról.