Solo Leveling #1

Cím: Solo Leveling #1
Szerző(k): Dubu (Redice Studio), Chudong
Kiadó: Fumax
Ár: 5995 Ft
Formátum: puhafedeles kötet
Terjedelem: 320 oldal
Megjelenés: 2024.07.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: fumax.hu

A VILÁGSZENZÁCIÓ VÉGRE MAGYARUL!

Szerte a világon térkapuk nyíltak, amelyek szörnyekkel teli, mágikus labirintusokba vezetnek. Ha pedig belátható időn belül senki nem látogatja meg ezeket és végez az ott uralkodó főszörnyekkel, azok elszabadulnak a mi világunkban és pokoli pusztításba kezdenek. Az emberfeletti képességekkel megáldott vadászok igyekeznek időben megtámadni és bezárni az összes megnyíló dungeont.
Sung Jinwoo vadász. Méghozzá az Emberiség Leggyengébb Vadásza, aki egy-egy ilyen raid alatt mást se tesz, mint igyekszik túlélni, amíg társai megküzdenek a rémségekkel. Édesanyja kórházi számlái és húga tandíja miatt nincs más esélye, mint újra és újra kockára tenni az életét. Így amikor egy jobban fizető munka lehetősége merül fel, azonnal elfogadja… de csapatával hamar olyan helyzetbe kerülnek, amire még nem volt példa. Jinwoo-ra hárul a felelősség, hogy megtalálja a kiutat a valaha volt legiszonyatosabb dungeonből… mielőtt lejár az idő.
A példátlan sikerű SOLO LEVELING webtoon nem csupán sokmillió olvasó szívébe lopta be magát világszerte, de már rendkívül népszerű anime és videojáték is készült belőle. Immár a magyar olvasók is élvezhetik a szemkápráztató képregényt nyomtatott formában!

Manhwa trailer: