Robotok, Idegenek éééééééés még valaki…!

Szinte felrobbantotta a postaládánkat az alábbi levél,

Sziasztok!
Korompai Pál vagyok, a legújabb magyar képregénykiadó, az A1 Comics tulajdonosa, és röviden szeretnélek titeket tájékoztatni terveinkről!
Sokat gondolkodtunk azon, hogy mit és milyen konstrukcióban érdemes a magyar olvasóknak nyújtani, hiszen a kínálat bár bőséges, vannak hiányok, melyekkel érdemes foglalkozni!
Az elmúlt években megjelenő hazai kiadók és az ismert havi keményfedeles szuperhősös kiadásokból kiindulva három nagy amerikai kiadóval kötöttünk szerződést, ami a talán általatok is ismert fúzió miatt végül kettő lett, de ez elképzeléseinken mit sem változtatott.
A három kiadvány, melyeket még idén elindítunk pedig nem mások, mint:
Transformers (a Transformers: The Definitive G1 Collection alapján)
Deadpool (a The All Killer No Filler Deadpool Collection alapján) és
Aliens (az Aliens The Essential Comics alapján).
Az eddig általatok ismertektől viszont eltérő lesz a megjelenés, minden sorozat egyes része háromhavonta egy kötettel folytatódik, viszont évente egy különszám biztosan lesz.
Azt még nem merjük biztosra mondani, hogy nyáron indulhatunk, de idén szeretnénk minden sorozat első részét elhozni a kedves magyar olvasóknak!
Weboldalunk már készül, azon lehet majd előfizetni és online vásárolni, Facebook oldalunk pedig napokon belül elérhető lesz!
Köszönettel!

Nem semmi! Várjuk a részleteket!VAN MÉG MÉG MIT OLVASNI: