Peter Parker Pókember előfizetés 2016

A Kingpin kiadó meghirdette a Peter Parker Pókember című, elsősorban gyűjtőknek, keményvonalas rajongóknak, illetve a korábbi évtizedek Pók-sztorijai iránt érdeklődőknek szánt sorozat 2016-os előfizetői akcióját. A folytatásban a kiadó hivatalos szövege olvasható.

A PPP 5. díszdobozos szett címe: a 90-es évek.

Az 5. PPP díszdoboz nagy részét a régi Csodálatos Pókember 113-116. számai között kimaradt történetek teszik ki. Akkor történt az a nagy ugrás, amivel néhány hónap alatt be kellett érni a többi ország kiadását (a 120. számmal kezdődött az új korszak). Éppen ezért, amikor a Pókirtók inváziója című sztori után egyből jött volna egy Venom, az már nem tudott megjelenni. Ebben Pókember végre tűzszünetet kötött nemezisével. Ezt a történetet szintén Mark Bagley rajzolta, ahogy a következőket is: egy Pók-Hulk bunyót, az Ítélőszéket és az Életlopást. Ezek mind benne lesznek a jövő évi PPP képregényekben, plusz a Végtelen Háború pókemberes része a Vészmanóval és az Alakmással (amire utaltunk a VH-ban), egy további Vészmanó-sztori a Web of sorozatból (a Venom szellemei előzménye), és néhány érdekesség a Spectacular címből is Sírkővel, a Fekete Macskával és Lepellel a főszerepben. Végezetül pedig ismét a Vészmanó a Spider-Man címről, ezúttal Kraven fia (a Zord Vadász) és Demogoblin ellen (Pókemberrel karöltve, természetesen).

Idén is megjelenik a különszám, továbbra is Stan Lee és John Romita korai történeteivel, változatlanul 116 oldalon.

A PPP díszdobozos szett változatlanul 6+1 db képregényből áll. A hat számból öt továbbra is 80 oldalas lesz, a hatodik viszont 96 oldalra ugrik fel.

ppp2016

A Peter Parker Pókember 2016-os előfizetése a következőképpen alakul:

Az előfizetés semmiben nem tér el az ideitől. A szokásos 6 szám ugyanúgy 10.500 Ft (1750/db), mint eddig. A hatodik számot (PPP 30) az előfizetők ugyanazon az áron kapják meg, mint a többit. A klasszikus Lee-Romita különszám is előfizethető, amelyhez az előfizetők továbbra is féláron juthatnak hozzá, azaz 1000 Ft-ért.

Az előfizetők továbbá a díszdobozt is ajándékba kapják meg.

Átvételi módok:

Személyes átvétel a Trillian képregényboltban.

Személyes átvétel a képregényes rendezvényeken.

Postai átvétel megjelenéskor postázva minden számot (+7 x 300 = 2100 Ft)

Posta átvétel egyszer postázva együtt, év végén (+1300 Ft).

Azaz:

Előfizetés különszám nélkül – személyes átvétel esetén: 10.500 Ft, postázva külön: 12.300 Ft, postázva egyben: 11.800 Ft.

Előfizetés különszámmal – személyes átvétel esetén: 11.500 Ft, postázva külön: 13.600 Ft, postázva egyben: 12.800 Ft.

Fizetési lehetőségek:

1/ Az előfizetési díjat a Kingpin Kft. 11742056-29900260 számú OTP bankszámlára kérik utalni.

2/ Posta úton is elküldhető.

3/ Az őszi Börzén személyesen is be lehet fizetni a Kingpin asztalnál.

Az utalással egy időben írni kell a marvelextra@gmail.com címre is az előfizetési igénnyel, ahol kérik a név, a cím és az átvétel módjának feltüntetését.

Az első 30 PPP előfizető (akinek az utalása be is érkezik!) továbbra is kap az előfizetése mellé egy ajándék eredeti amerikai Marvel képregényt, illetve az összes PPP előfizető között év végén kisorsolnak további 20 darabot.

A PPP 2016-os megjelenési rendje:

Március / április / május / július / szeptember / október / december.