PC Guru 2010/01

Már kapható a PC Guru idei utolsó, karácsonyi száma, amihez a tavalyi év legjobb szerepjátékát csomagolták, dobozban, kézikönyvvel! Az idei év legjobb teljes játéka mellett persze a tartalom okán is érdemes kézbe venni a Gurut.

Eljött az év vége, így Guru Extra cikkeink között végigveszik a 2009-es évet, játékos szemmel értékelik az idei év nagy eseményeit, továbbá kiosztják az idei év legjobbjainak járó díjakat: összesen 18 kategória, 8 oldalon. Mivel jön a karácsony, az ajándékajánló sem maradhatott ki, idén is összegyűjtötték a legjobb geek-cuccokat, még nem késő változtatni a kívánságlistán…

Játékos tartalomban sem szűkölködnek, hiszen összesen 16 teszt és bemutató várja az olvasókat. Néhány nagyobb név a tartalomból: Command and Conquer 4: Tiberium Twilight, Colin McRae Dirt 2, King Arthur, Left 4 Dead 2, The Saboteur. Ezen felül még egy Call of Duty: Modern Warfare 2 tippek-trükköket is összeállítottak, hogy mindenki megállhassa a helyét az online csatatereken. Hardverrovatukban egy megújult év végi ajánlót találhattok: összesen 12 kategóriában végeztek teszteket, és pontos adatokkal ellátva mutatják be, hogy milyen új perifériákkal és hardverelemekkel érdemes nekivágni a 2010-es évnek.

Teljes játék a már sokat emlegetett Mass Effect, dobozos verzióban, kézikönyvvel, teljes magyar felirattal (de akár az eredeti angol nyelv is választható).

  • Teljes játék: Mass Effect
  • Bemutatók, cikkek: Best of 2009, Lesz zsákodban minden jó, Command and Conquer 4: Tiberium Twilight, Közösségben az erő, Dust 514, Modern Warfare 2 tippek-erükkök, 2009 a monitor mögül.
  • Játéktesztek: Colin McRae Dirt 2, CSI: Deadly Intent, King Arthur, Left 4 Dead 2, LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues, Manhunt 2, Men of War: Red Tide, New Super Mario Bros. [Wii], Ninja Blade, Peggle, Serious Sam HD, The Saboteur, The Sims 3: A világ körül, Torchlight

Forrás: