Paneldzsungel – Új magyar letölthető képregény

Megboldogult fórumunk egyik rebellise, a Random online képregény-magazin ötletgazdája, a Filmvilág folyóirat egyetlen jakuzafilmekkel foglalkozó cikkének szerzője, a Fandom fanzin egykori oszlopa (ki ne tudná kiről van szó?), Chavez juttatta el hozzánk első általa írt képregényét.

A Paneldzsungel című 40 oldalas műben a Gombalovas testvérek voltak segítségére: a rajzokat Békefi Tamás, a borítót, valamint a színeket Békefi Ákos vállalta magára.

Kelet-Európa, egy évtizeddel az atomkatasztrófa után. Csontsoványra fogyott házaspár döcög az elnéptelenedett magyar város utcáin. Ők is tudják, hogy veszélyes terepen járnak, ráadásul nemsokára besötétedik. Félelmük gyorsan beigazolódik, amikor is egy csapat vérszomjas bandita támadja meg őket. Sikerül ugyan megszökniük, de a kísértetjárta panelházak sűrűjében rosszabb dolgok is várnak rájuk.

A Paneldzsungel bevallottan sem akar több lenni, mint ami. Csak egy hazai gyártású poszt-apokaliptikus horror képregény, ami a forradalmi ötletek és a világmegváltás igénye nélkül készült. Inspirációul a 80-as évek B-filmjei, a ponyvaregények és képregények, illetve saját beteges agyszüleményeink szolgáltak. Erőszakos tartalma és durva nyelvezete miatt mindenkinek ajánljuk.

A képregény 18 éven aluliak számára nem ajánlott!

Online olvasási és letöltési lehetőségek:
ISSUU
Letöltés tömörített formában
Letöltés .pdf-ben

paneldzsungel