Öt videó, amit minden The Walking Dead rajongónak látni kell az új évad premierje előtt

Ha szeretnéd feleleveníteni a The Walking Dead korábbi évadjainak eseményeit az új epizódok előtt, akkor ajánlunk öt videót, melyek segíthetnek felkészülni a 8. évadra, és megalapozzák a hangulatot az október 23-án debütáló 100. epizód előtt!

1. Az elmúlt hét évad legemlékezetesebb pillanatai négy percbe sűrítve. Kilencvenkilenc epizódnyi dráma, izgalom, könny, szenvedés egyetlen videóban:

2. A The Walking Dead színészei és készítői a közös munka során összecsiszolódtak, és mint mondják, egy nagy családdá váltak. A színészek szerint nem túlzás, hogy az egész életüket megváltoztatta a sorozat:

3. Emlékszel még Rickre, amikor felébredt a kórházban? És arra, mikor megpillantotta a parkolóban a zombi kislányt? Akkor még ő maga sem gondolta, hogy mindez csak a kezdet, és brutálisan kemény helyzetekben kell majd vezetőként helytállnia:

4. A nyílpuskája a védjegyévé vált, igazi kemény fiú, akinek hatalmas szíve van, és mindig bátran kiáll a többiekért. A The Walking Dead fenegyereke az egyik legnépszerűbb karakter a
sorozatban:

5. Mindezek után készen állsz a The Walking Dead 8. évadára, és az október 23-án debütáló 100. epizódra? Íme, egy kis ízelítő: