Október 23-án indul a The Walking Dead 8. évada!

Hivatalos a The Walking Dead premieridőpontja: október 23-án jön a 8. évad!
A kultikus zombisorozat legújabb évada is világpremierrel érkezik a FOX-ra. Az évad a sorozat 100. epizódjával nyit, amely már az amerikai vetítés után néhány órával hazánkban is látható lesz!
A FOX Networks Group érdekeltségébe tartozó FOX, a világ vezető szórakoztató csatornája bejelentette a The Walking Dead 8. évadának nemzetközi premieridőpontját. A sorozat új évada október 23-án hétfőn indul a világ 125 országában, ahol a FOX csatornán lesz látható, kevesebb mint 24 órával az USA premier után. Az Egyesült Államokban az AMC csatornán fut a széria, a világ többi országában azonban – a korábbi évadokhoz hasonlóan – kizárólag a FOX műsorán látható.
A világpremierhez Magyarország is csatlakozik, így a 8. évad 1. epizódja – amely egyben a sorozat 100. része – hazánkban is 2017. október 23-án debütál, és a további epizódok is az amerikai vetítéshez igazodnak majd.
A korábbi évadokhoz hasonlóan ezúttal is 16 epizód kerül majd sugárzásra két részletben: az első nyolc epizódot október 23-tól láthatják a nézők, a következő nyolc rész pedig egy kisebb szünet után, 2018 februárjában érkezik.
Aki lemaradt az előzményekről a FOX-on felzárkózhat: a világ legnépszerűbb zombisorozatának korábbi évadjait is folyamatosan vetíti a csatorna. Vetítési időpontok a weboldalon:
foxtv.hu/ … /the-walking-dead