Monstress / Fenevad #7: Bitorló

Cím: Monstress / Fenevad #7: Bitorló
Szerző(k): Marjorie Liu, Sana Takeda
Kiadó: Fumax
Ár: 7495 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: 176 oldal
Megjelenés: 2023.06.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: fumax.hu

Az emberek és az arkánok közti véres háború nem csillapodik, a legveszedelmesebb csaták azonban mégsem a csatatéren, hanem a szívek­ben és az elmékben dőlnek el. Farkas­vérű Maika és Zinn az Alkonyudvar markába került, és most arra kényszerülnek, hogy fájdalmas titkokat tárjanak fel a múltjukból. Tuya azonban mit sem törődik a múlttal, inkább azon ügyeskedik, hogy minél jobban biztosítsa saját jövőjét.

Az Ismert Világ jelene azonban könnyen lehet, hogy nem a hatalmasok és az intrikusok, hanem pont a kis Kippa kezében van…

Küzdelem, belső démonok és a régóta várt vála­szok – eljött az ideje, hogy immár nemcsak Maika és szövetségesei, hanem ellenségei is belássák, a világot káosszal fenyegető erőknek csak együtt szabhatnak gátat.

Marjorie Liu és Sana Takeda szemkápráztató sorozata, amely indulása óta számos Hugo-, Eisner-, Harvey- és British Fantasy-díjat nyert el, folytatódik!
A kötet tartalmazza a Monstress-sorozat 36–41. számát.

MARJORIE LIU és SANA TAKEDA fogják a keleti és nyugati képregényhagyományokat és -stílusokat, és valami egyedit és lenyűgözőt alkotnak: egy csodálatos mesét varázslatról és félelemről, embertelenségről és kizsákmányolásról, hogy mit jelent embernek lenni és milyen szörnyeket cipelünk magunkban. Valamint a képregény-zsáner legremekebb macskái közül néhányat. Lenyűgöző élmény. – Neil Gaiman