Monstress / Fenevad #6: Az eskü

Cím: Monstress / Fenevad #6: Az eskü
Szerző(k): Marjorie Liu, Sana Takeda
Kiadó: Fumax
Ár: 7495 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: 184 oldal
Megjelenés: 2022.09.29.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: fumax.hu

Szeptember végén érkezik a Monstress következő kötete a Fumaxtól.

A háború elnyelte az Ismert Világot, és a közép­pontjában Farkasvérű Maika áll. Ahogy ő és a barátai tetteik következményeivel birkóznak, rég eltemetett titkok és rég várt találkozások fenyegetnek azzal, hogy mindent elsöpörnek körülöttük.

Maika és Kippa végül megnyílnak egymás előtt, és megosztják azokat a gyermekkori emlékeket, amelyek meghatározzák őket. Ahogy terhelt múltjuk összetalálkozik a zaklatott jelennel, Maikának bölcsen kell megválogatnia szövetségeseit, hogy megőrizze a törékeny egyensúlyt a bizalom és a gyanakvás között.
Marjorie Liu és Sana Takeda új magasságokba emeli szemkápráztató sorozatát, amely indulása óta számos Hugo-, Eisner-, Harvey- és British Fantasy-díjat elnyert.

A kötet tartalmazza a Monstress-sorozat 31–35. számát és a Monstress: Talk Stories 1–2. számokat.

MARJORIE LIU és SANA TAKEDA fogják a keleti és nyugati képregényhagyományokat és -stílusokat, és valami egyedit és lenyűgözőt alkotnak: egy csodálatos mesét varázslatról és félelemről, embertelenségről és kizsákmányolásról, hogy mit jelent embernek lenni és milyen szörnyeket cipelünk magunkban. Valamint a képregény-zsáner legremekebb macskái közül néhányat. Lenyűgöző élmény. – Neil Gaiman