Marvel Box #1 – Vasember és a Bosszú Angyalai

Cím: Marvel Box #1 – Vasember és a Bosszú Angyalai
Szerző(k): Többen
Kiadó: Kingpin
Ár: 5500 Ft
Formátum: kötet
Terjedelem: 312 oldal
Megjelenés: Nyári Képregénybörze
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás:
Bevásárlólista: Loading

Frissítés: a Kingpin Kiadó új kiadványa nem kötet, hanem egy 6 füzetet tartalmazó díszdobozos szépségcsomag! A négy 48 oldalas, egy 56 oldalas és egy 64 oldalas füzetekben a már korábban leleplezett Vasember: Extremis és a Bosszú Angyalai: Ultron történetek kapnak helyet.

Új formátumú, gigantikus kiadvánnyal kényeztet minket a Kingpin kiadó a Nyári Képregénybörzén:

A 312 oldalas csomag két, egyenként 6 részes történetet tartalmaz:

Az első a Vasember: Extremis, ami az utóbbi idők leghíresebb története. Az új Vasember sorozat ezzel a sztorival indult. Ennek a sorozatnak a folytatása Gyilkológép címmel már megjelent külön kötetben, míg annak folyománya a Marvel+-ban, tehát ezzel a sztorival most nagy lukat töm be a kiadó!

A Bosszú Angyalai hasonló elgondolás alapján egy szintén kimaradt történetet mutat be: a Polgárháború végével az Új Bosszú Angyalaiból kivált Vasember és Őrszem újraalapította az eredeti Bosszú Angyalai csapatot és rögvest össze is csapnak Ultronnal…
Ennek történetnek a folytatásai már szintén megjelentek korábbi Kingpin kiadványokban…

Figyelem: a több mint 300 oldalas, 5500Ft-os csomag először a nyári KépregényBörzén lesz kapható, kereskedelmi forgalomba nem kerül, csak a kiadótól lehet megvásárolni személyesen, vagy postai úton!

A csomagban található füzetek borítói:

Előzetes oldalak: