Lucky Luke #11

A sorozat 11. száma a Franciaországban 2008 decemberében megjelent, friss, aktuális utalásokban gazdag, legújabb Lucky Luke történet.

Az Amerikai Egyesült Államok éppen elnökválasztásra készül, Lucky Luke-ot megkérik, hogy kísérje el vadnyugati kampánykörútjára Rutherford B. Hayes-t, a Republikánus párt elnökjelöltjét. A politikusnak nemcsak a civilizációtól távoli vidék sajátos szokásaival kell megküzdenie, hanem az egyik önjelölt ellenfele által szervezett merényletkísérletekre is fel kell készülnie.

[2009.03.09.]: A kiadó értesítése a fórumon:
A napokban meglaptuk a Lucky Luke 10. Lapkeres fogyási adatait. Sajnos ezekből az derül ki, hogy a Lucky Luke füzetek abba a termékcsoportba tartozik melyről a gazdasági válság nyomán le tudnak mondani az emberek. A Postakocsi eladási számait is alulmúló eredmények nyomán, sajnos a 11. szám megjelenését a Képregényfesztiválra kell halasztanunk.

A késés miatt ezúton is elnézést kérek minden rajongótól, különösen pedig azoktól akik előfizetőként anyagi kockázatot is vállalva muatatták ki a kiadvány iránti bizalmukat.

Kapható az újságosoknál és könyvesboltokban.