Locke & Key #1: Kulcs a zárját

Cím: Locke & Key #1: Kulcs a zárját
Szerző(k): Joe Hill, Gabriel Rodriguez
Kiadó: Fumax
Ár: 6995 5250 Ft
Formátum: kötet
Terjedelem: 320 oldal
Megjelenés: 2018.12.02.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: fumax.hu

A december 2-ai Hungarocomixra érkezik a Fumax kiadó idei utolsó képregényes újdonsága, a Locke & Key sorozat első kötete. A nemzetközileg sikeres, díjakat halmozó széria írója Joe Hill, Stephen King fia.

Joe Hill, a horror nagymester Stephen King fia, a Locke & Key képregénnyel aratta első kiugró sikerét: két Brit Fantasy-díjat és egy Eisner-díjat köszönhet neki. Népszerűségét jól jelzi, hogy a képregény első száma huszonnégy óra leforgása alatt az utolsó példányig elkelt. 2018 nyarán a Netflix megrendelte a legendássá vált Locke & Key alapján készülő sorozat első, tíz részes évadát, amelynek készítésében Joe Hill személyesen is szerepet vállalt.

Tartalom:

A Locke-család egy iszonyatos tragédia után kénytelen hazaköltözni felmenőik ódon birtokára a massachusettsi Lovecraftba. Kulcsház azonban nem egy mindennapi otthon: a kastélyszerű, öreg házban hemzsegnek a különös erővel bíró kulcsok és a hozzájuk tartozó ősi kapuk. A vakmerőt, aki átlép rajtuk, a küszöbön túl a teljesen ismeretlen és egy hétköznapi ésszel felfoghatatlan másfajta valóság várja.

Miközben a három testvér, Bode, Tyler és Kinsey a maga módján próbálja feldolgozni a közelmúlt rettenetes eseményeit, felfedezi Kulcsház titkait is. A legsötétebb rejtély azonban még várat magára: a ház alatt, a mélyben egy gyűlölettel teli, kíméletlen lény lakozik, s nem nyughat, amíg szélesre nem tárja a legfélelmetesebb ajtó szárnyait…

A kötet Locke & Key: Welcome to Lovecraft#1-6, és Locke & Key: Head Games#1-6 füzeteket tartalmazza.

A könyv kedvezményesen előrendelhető a kiadó oldalán.