Legyél Te a Pesti Est képregényének főszereplője!

Frissítve Balázs új reklámanimációjával!
Az Est lapcsalád pályázatot, vagy valami ahhoz hasonlót hirdet Gróf Balázs rajongóinak:

„Képregényrajzolónk, Gróf Balázs már közel 10 éve figurákkal és történetekkel színesíti az Est Lapokat.

Három kockás társadalomkritikai petárdákat Butapest fedőnéven robbantgatott, a tépett frizurás nagyarcok királyát, Flintert és a Darabolós pingvin néven elhíresült szótlan képzőművészt is neki köszönhetjük, hogy az összes valaha megalkotott sorozatát ne is soroljuk. Most, a Pesti Est arcfelvarrásakor azonban teljesen új koncepcióval állt elő digitális ceruzájával hadonászó rajzolónk: legyen minden héten más hőse a lap képregényének, és legyen az mindig 1-1 olvasónk!

Az ötlet tulajdonképpen már évek óta érlelődött. „Amióta csak az Esteknek rajzolok, sok barátom, ismerősöm nyaggatott, hogy mikor rajzolom bele őket is a képregénybe. Ez így ment már egy jó ideje, amikor azt gondoltam: oké, belerajzolok bárkit, de akkor ne csak egy-egy rajz erejéig, hanem szóljon mindig arról a konkrét személyről az adott képsor” – mesélte Balázs, amikor az ötlet születéséről kérdeztük.

Ugyan ki ne szeretne rajzolt figuraként integetni az összes többi olvasónak, úgy 130 ezer embernek? És főleg ki ne akarná ilyen rendhagyó formában világgá kürtölni, ha valami érdekes történt vele? Kinek van kedve ezek után a Kék fényben szerepelni, a szemei elé helyezett fekete csíkkal, amikor a Pesti Est színes csíkjaiban ő maga lehet a főszereplő?

Ehhez már csak annyit kell tennie minden lelkes olvasónknak, hogy a kepregenyKUKACemgmedia.hu címre beküld magáról egy rövid, pár kockában elbeszélhető történetet, plusz mellékel a sorok mellé 2 db fotót magáról… Ha övé a legjobb írás a héten, akkor a Pesti Est következő képregényének ő lesz a főszereplője a beküldött sorok és fotók nyomán!

Érdemes igyekezni, mert az akció időtartamáról egyelőre nincs információnk, úgyhogy aki mindenképpen Gróf Balázs rajzaiban akar megmaradni az utókor számára, az ne halogassa az e-mailes bemutatkozást hónapokig!”

Forrás: est.hu