Korcsmáros-életműsorozat #1: Mikrotánia és az űrhajótöröttek

Cím: Korcsmáros-életműsorozat #1: Mikrotánia és az űrhajótöröttek
Szerző(k): Korcsmáros Pál
Kiadó: Képes Kiadó
Ár: 8900 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: ? oldal
Megjelenés: 2023.05.14.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: kepregenymarket.hu

Egy Korcsmáros Pál-életműsorozat nyitókötetével készül a Fesztiválra a Képes Kiadó.

Egy egész generáció mesélhetne arról, mekkora lelkesedéssel várta minden héten a Füles rejtvényújság megjelenését, hogy a részletekben közölt képregények hőseivel ő maga is átélhesse az elképesztő kalandok izgalmait.

Korcsmáros Pál képregényrajzoló, grafikus, könyvillusztrátor és újságíró csaknem három évtizedes alkotói munkássága során több mint harmincezer képkockát rajzolt meg.

Jellegzetes grafikái ismerősnek tűnhetnek azok számára is, akik az ötvenes, a hatvanas és a hetvenes években érdeklődve forgatták a Lobogó, a Pajtás, a Képes Újság, a Szabad Ifjúság, a Tollasbál, a Szabadság – és még számtalan más kiadvány – lapszámait.

Legújabb sorozatában a Képes Kiadó tematikus kötetekben tervezi közreadni azon képregényeit, melyek eleddig nem kerültek újrakiadásra.

E nagyívű sorozatban láthatók lesznek majd Korcsmáros Pál mindazon rajzai, melyeket többek között történelmi regények, krimik, humoros, valamint háborús történetek illusztrálására alkotott a maga egyedi, utánozhatatlan stílusában, zseniálisan ráérezve a szereplők főbb jellemzőire, a történet hangulatára és az adott korra.

Sorozatunk első kötete Korcsmáros Pál valamennyi tudományos-fantasztikus tematikájú képregényét tartalmazza az e témák iránt rajongó, vagy akár a valamikori kedvenceket nosztalgikus derűvel forgató nagyközönség örömére.