KKK – II. Ráckeresztúri happening!

A Képregény Kedvelők Klubjának augusztusi extratalálkozója rendhagyó időpontban, de immáron szokásos helyszínen: Gréczi Krisztián és párja portáján, Ráckeresztúron augusztus 19.-én, vasárnap 13 órától kerül megrendezésre.

A tetthelyen a klubvezető, alias Kissferi beszél a magyar képregényekben főszerepet játszó közlekedési eszközökről A páncélvonattól a 14 karátos autóig címen.
Meghívott vendég: Szatmáry Öcsi, aki regényes (és nagy utazásokkal teli) élettörténetéből szemelget.
A helyszín: Ráckeresztúr, József Attila utca 23.

Megközelíthető:
– vonattal: a Déli pályaudvarról indul a martonvásári vagy a székesfehérvári vonat, amiről Martonvásárnál kell leszállni, ahonnan busszal kell továbbjönni Ráckeresztúr, Hősök teréig.
– vagy autóval

Érkezési javaslatok:
1. Vonat: 11:36, vagy 11.46 (Budapest-Déli) – 12:22, 12.29 (Martonvásár)
Busz: 12:35 (Martonvásár, vasútállomás) – 12:38 (Ráckeresztúr, Hősök tere)
innen kb. 5-8 perc gyalog

Visszafelé a 17.57-kor, 19.08-kor és 21.00-kor indulnak a buszok, melyekhez van csatlakozás. Az összmenetidő Budapest-Déli pályaudvarig 1 óra és pár perc.

2. Autóval: a régi 7-es úton Martonvásár első lámpás kereszteződéséig kell jönni, majd ott balra fordulva (Ercsi felé), kb. 6-7 km után Ráckeresztúron az első utca jobbra (József Attila u.).
Vagy az M7 autópályán Martonvásárnál lejönni és Ercsi felé venni az irányt. Ebből az irányból Ráckeresztúron az első utca jobbra (József A.u.).
Vagy az M6 autópályán Ráckeresztúrnál lejönni, átjönni az egész községen és a vége felé a Gyógyszertár utáni 2. utca balra (József A.u.).

A kajáról a háziak, míg az italokról, üdítőkről és rágcsálnivalókról a vendégek gondoskodnak!
Minden érdeklődőt soxeretettel!

A rendezvényt a Közlekedési Múzeum SEM támogatta!