KKK Extra Futaki Attilával

A Képregény Kedvelők Klubjának augusztusi extra összejövetele augusztus 25-én, 20 órától veszi kezdetét a Kertész utca 46. szám alatt található B Terv Café galériáján. Ezt megelőzően Futaki Attila dedikálja legújabb művét a Trillian Képregényboltban (Teréz krt. 12, fszt. 2.) 19 órától !

Futaki Attila első amerikai képregénysorozata nemrégiben indult el az Egyesült Államokban, Severed címmel. A 7 részes, műfaját tekintve horror minisorozat az Image gondozásában jelenik meg, írói Scott Snyder és Scott Tuft.
A kiadvány helyben megvásárolható, de csak korlátozott példányszámban, így aki szeretne biztosra menni, az előjegyezhet magának 1-1 példányt a trillian@kepregeny.net címen. A füzeteket Scott Tuft már korábban ellátta z aláírásával, Attila pedig mindenkinek személyre szólóan fogja dedikálni a képregényt. A sorozat további 6 száma szintén megvásárolható lesz a Trillian képregényboltban, és Attila a megjelenést követően ezeket is ellátja a szignójával. Az első füzet (és várhatóan a folytatások) ára 990 Ft.

A dedikálás követően 20 órától veszi kezdetét a hagyományos KKK a B Terv Café galériáján, itt Kiss Ferenc beszélget majd az alkotóval. Figyelem, Attila itt már nem dedikál. A KKK helyszínén 20 fő fér el kényelmesen, de cipőkanállal még bezsúfolódhatnak páran. A hely fogyasztásért cserébe biztosítja nekünk a helyet, így minden résztvevőt arra kérnénk, hogy egy a helyszínen elfogyasztott kávé, üdítő, sör árát mindenképpen számolja bele az esti programjába.

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!