KINGSMAN: Az Aranykör

Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő.
De néha a „majdnem mindig” is kevés.
Az új ellenség természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantja a központjukat.
Csak az újonc Töki (Taron Egerton) és kiképzője, Merlin (Mark Strong) ússza meg a támadást: ők Amerikába menekülnek, ahol a szervezetükhöz hasonló, helyi cég, a Statesman emberei ajánlják fel nekik a segítségüket. Együtt vágnak neki, eddigi legkeményebb, legveszélyesebb feladatuk leküzdésének.

A váratlanul nagy sikerű első részt követően az eddigi szereplőkhöz újabb, még nagyobb sztárok (és esetleg a korábban meghaltak) csatlakoznak, hogy őrületes akcióorgia és meghökkentően angolos poénok közepette kápráztassák el nézőiket.

Főszereplők: Taron Egerton, Colin Firth, Pedro Pascal, Channing Tatum, Julianne Moore, Halle Berry, Mark Strong, Vinnie Jones, Elton John. 
Operatőr: George Richmond. 
Látvány: Darren Gilford. 
Írta: Dave Gibbons, Mark Millar, Matthew Vaughn, Jane Godlman. 
Rendezte: Matthew Vaughn

Előzetesek:

www.youtube.com/watch?v=Wsdg1ngJjnc&t=1s

Mozibemutató: 2017. szeptember
Eredeti cím: Kingsman: The Golden Circle
Színes, szinkronizált amerikai akció/vígjáték
Gyártó: Twentieth Century Fox
Játékidő:
Korhatár: 12E