Kingpin 2013

Már elő lehet fizetni a Kingpin Kiadó szinte minden jövő évi megjelenésére. Hogy mikre? Arról is szó lesz!

Előfizetni a marvelplusz[kukac]gmail[pont]com címre írt levélben lehet.
A levél tartalmazza:
1: Neved és címed.
2: Melyik képregényt szeretnéd előfizetni
3: Befizetés módját (banki utalás, vagy postai rózsaszín csekk).
Az első 30 előfizető idén is kap egy ajándék eredeti amerikai képregényt, de az összes előfizető között kisorsolunk a tavaszi börzén 13 darab Marvel kötetet.
(A jövő évi Peter Parker: Pókemberre még nem lehet előfizetni).


És akkor lássuk, mire számíthatunk jövőre…:

A Hihetetlen Pókember

48 oldal, fényes lap, kéthavi megjelenés, újságárusoknál 790- Ft / előfizetve 750- Ft, országos terjesztés / minden újságosnál kapható lesz. Az első 2013-as szám februárban jelenik meg.

Előzetes: miután Peter levette a maszkot, mindenki megtudta, ki ő, viszont átállt a regisztrációellenes csapatba. Innentől már nem védi őt senki és semmi: nem számíthat Vasember, vagy az Angyalok segítségére, amikor egy-egy régi ellensége úgy dönt, hogy bosszúból megöli valamelyik családtagját, vagy régi barátját. Továbbá megtudjuk, mi történt May nénivel, miután lelőtték…

Marvel+

48 oldal, fényes lap, kéthavi megjelenés, újságosoknál 990- Ft / előfizetve 865- Ft.
A 6 szám közül az egyik (várhatóan) 72 oldalon jelenik meg 1150 Ft-ért / előfizetve marad 865- Ft!

A Marvel+ előfizetői ára 2013-ban emelkedni fog számonként 85 forinttal, vagyis az éves előfizetői díj összesen 510 forinttal. Így a Marvel+ előfizetése az idei 5190 ft helyett 5700 ft lesz. (Aki már befizette, annak nem kell különbözetet fizetnie!) – Viszont az újságárusi ára változatlanul 990- Ft marad!
Az áremelkedés jó oldala, hogy jövőre a Marvel+ minden száma 72 oldalas lesz!

A Marvel+ minden egyes számában mostantól helyet kap egy X-Men történet is. Ez állandó lesz, nem fog változni, vagy cserélődni – ez lesz mostantól a Marvel+ egyetlen biztos pontja. A másik két történet ugyanúgy változni fog, mint eddig, csak mostantól lesz mellettük mindig egy X-Men is!!!

A példányszám 1000-ről 1500-ra nő, ezért már nem csak a Relay és Inmedio újságosoknál lesz kapható!
Az első 2013-as szám januárban jelenik meg.

Előzetes: a történetek alapjában véve hasonlatosak lesznek az ideihez. Várható egy hosszabb történet – amely kapcsolatban áll valamelyik jövő évi Marvel-filmmel – és több rövidebb történet, különböző hősökkel, akik még nemigen jelentek meg nálunk önálló történettel.

5/ Végül a negyedik jó hír (sokaknak talán a legjobb): visszatér az X-Men az újságárusokhoz!

Ugyanis a Marvel+ minden egyes számában mostantól helyet kap egy X-Men történet is. Ez állandó lesz, nem fog változni, vagy cserélődni – ez lesz mostantól a Marvel+ egyetlen biztos pontja. A másik két történet ugyanúgy változni fog, mint eddig, csak mostantól lesz mellettük mindig egy X-Men is.
Vagyis mondhatjuk, hogy a 72 oldalas új Marvel+-szal jövőre változatlan áron mindig kaptok ajándékba egy X-Men történetet is.

Peter Parker: Pókember

72 oldal (!), változatlan lapminőség, ~ másfél havi megjelenés, kizárólag előfizetve 1750- Ft
Az első 2013-as szám márciusban jelenik meg, az utolsó októberben!

Előzetes: a klasszikus Pókember történetek többnyire a 80-as évek közepét célozzák meg, de lesz benne pár sztori az elejéről is, pl a régi Csodálatos Pókember #14-ben kiadott Bulldózeres történet eleje, amely annak idején kimaradt, vagy a 20. szám körül kimaradt egyéb “Amazing”-történetek, a közepéről pedig a Jean DeWolff halálának különálló folytatása, a Bűnölő halála, és egy újabb kimaradt Vészmanó-sztori…
De újra találkozunk majd a Fekete Macskával is – megláthatjuk, milyen lett a kapcsolata Pókemberrel a szakításuk után. És persze feltűnik Kardfogú is!

Új Bosszú Angyalai

Jövőre két kötet megjelenése várható. A tavaszi börzére az Új Bosszú Angyalai folytatása érkezik meg, 144 oldalon és 2990 ft-os áron, amely a legújabb Marvel eseménynek, a Titkos Inváziónak az előszelét tartalmazza, az őszi börzére pedig egy hiánypótlónak számító képregény van tervezve, amely az egyik legjobb Marvel képregény az ezredforduló óta…

Végezetül, év vége felé nem kizárt, hogy a kiadó előrukkolk még valami képregényes meglepetéssel, ami egyelőre hétpecsétes titok…