Kincses Kalendárium 2014

Cím: Kincses Kalendárium 2014
Szerző(k):
Kiadó: Cental Kft
Ár: 780 Ft
Formátum: kötet
Terjedelem: oldal
Megjelenés:
Megvásárolható: Újságárusok
Online vásárlás:

Már kapható az újságárusoknál a legújabb Kincses Kalendárium, benne Fazekas Attila Géza és István című képregényével, ami eredetileg fekete-fehérben 2001-ben jelent meg a Fülesben, majd a Botond 13. számában. A Kincsesben már színesben olvashatjuk a Hunyadi kötetet is színező Horváth Henrik jóvoltából. A képregényről Verebics János blogján olvashatunk bővebben.

Idén már 119. évfolyamához érkezik az az évkönyv, amely talán hazánk legrégebbi folyamatosan megjelenő időszaki kiadványa.

Hogyan csináljunk szinte a semmiből pénzt, egészséges élelmiszert, teremtsünk halat, nyulat, tyúkot, tojást? Milyen csodanövények nőnek a Fejér megyei Csákváron és a Heves megyei Bátorban, amelyek kizöldíthetik a sivatagosodó Magyarországot? Elnéptelenednek-e a hazai városok és falvak a külföldön munkát vállalók kivándorlásától?

Fenyeget-e állat- és növényinvázió? Hol virágzik az ország legszebb konyhakertje? Hazajönnek-e, s mikor az első Mars-utazók, hol fakasztanak vizet a magyarok a sivatagban? Ilyen, gyakran hasznos, helyenként mulatságos, máskor elgondolkodtató, de mindig kincset érő olvasmányokkal szolgál a 2014-es Kincses Kalendárium, immár az ötödik nemzedék családi bibliája

Legújabb kiadványunkban is lesz naptár s a névnapok legszélesebb körű gyűjteménye. Megemlékezünk Dózsa Györgyről, a madéfalvi veszedelemről, bemutatjuk a biztonsági embereit őrületbe kergető Ferenc pápát. És persze idén is lesz képregény, irodalmi melléklet, keresztrejtvény, viccparádé, unokáknak szóló Kis Kincses és nyereményözön.

Forrás: kincses.hu