Képregényes sajtó 2012. július

Júliusban az alábbi folyóiratokban számíthattok képregényes írásokra:

A Filmvilág és Bayer Antal közös Papírmozi rovatában ebben a hónapban, a szokásostól eltérően, Kálvin Kázmér és Hobbes Huba címmel egyetlen kiadványról (sorozatról) olvashatunk a színes Kázmér és Huba itthoni megjelenésének ürügyén. A rovat kötelező kelléke idén is Fritz Zoli egy Filmstripje (Vizipókember I. – Egy magyar legenda születése). Újságosoknál – 490 Ft.

Az Új Könyvpiac (újabban csak ÚKP) ebben a hónapban kifejezetten képregénybarát tartalommal bír: egymást követően összesen négy oldalon két hazai vonatkozású képregényes cikk is megtalálható: oldalunk szerkesztője, Szabó Zoltán Ádám az elmúlt egy év könyves forgalomban fellelhető hazai képregényeiről (Párkocka, Rocksztár leszek, Mama!, A Besenyő család kalandjai, Elfeledett hősök, Némajáték) írt kritikát, Kabai Lóránt pedig Lakatos Istvánnal készített interjút. Újságosoknál, könyvesboltokban – 498 Ft.

Sajnos a Hammer World júniusi számáról már lekéstünk, abban Uzseka Norbert a Rocksztár leszek, Mamáról írt.

A PC Guru minden bizonnyal tartogat képregényes anyagot bőven, de a szerkesztőségüktől nem kaptunk még a pontos tartalomra vonatkozó választ, így ezzel később szolgálhatunk.