Karikatúrák és lezárult pályázat a Szerencsejáték Zrt. oldalán

A szerencse, a babona, a lottó mindig sokakat foglalkoztatott, még akkor is, ha nem hisznek bennük, vagy nem játszanak szerencsejátékot. Nincs ez másként a híres karikaturistákkal sem.

szerencsejatek-marabu

Mostantól heti rendszerességgel többek között olyan karikaturisták szerencse, babona és a Társaságunk termékei által ihletett rajzait tekinthetik meg honlapunkon, mint Jelenszky László, Marabu, Sajdik Ferenc, Alter Egon, Halász Géza vagy Deák Kázmér. Érdemes folyamatos figyelemmel kísérni a rovatot, mert még több híres grafikus művei fogják szórakoztatni a műfaj szerelmeseit.

Kattintson Ez vicc! rovatunkért!

Szeptember 15-én zárult le a KUK@C karikatúra pályázat, melyet a kArton Galériával közösen írt ki a Szerencsejáték Zrt. A pályázatra közel 800 pályamű érkezett a meghirdetett kategóriák szerint (sajtókarikatúra, alternatív humoros vagy szatirikus-groteszk geg, valamint a 6-12 éves gyermekek részére a „Minden féle hüjeség” című szabad kategória). A beérkezett művek zsűrizése jelenleg tart, a teljes zsűrizett anyagot október 10-től lehet látni a kukac.postr.hu oldalon, valamint az aznap 19 órakor a kArton Galériában (1054 Budapest, Alkotmány utca 18.) nyíló kiállításon és díjátadón. A kiállítást november 15-ig lehet megtekinteni a galériában.

Forrás: Szerencsejatek.hu