Kántor újra nyomozhat

[Roham] Kovács Péter „Kántor”, illetve Szabó Zsolt „Városálom” című pályázata megosztott második helyezést ért el, míg a harmadik helyezett Krajcsi Tímea „Sarlatán-show” című műve lett a Roham magazin által 2007 tavaszán kiírt pályázaton.

A pontosított kiírás és a tágabb határidő megtette hatását: az első pályázatunk 22 pályaművével szemben ezúttal 45 forgatókönyv érkezett a szeptember 1-i határidőre.

A megosztott második díjjal a zsűri elismeri a szerzők munkáját, ám egyben jelezni kívánja: még mindig nem született minden szempontból megfelelő forgatókönyv.

Az első pályázathoz képest a fejlődés így is jelentős, és a díjazással, illetve a dobogós pályaművek megjelentetésével a Roham magazin bátorítani kívánja a hazai alkotókat képregény-forgatókönyvek írására.

A beérkezett pályaművek témaválasztása igen változatos volt, ám három téma, a hajléktalanok, a metró és a valóságshowk különösen sok szerzőt késztettek alkotásra.

Köszönjük minden pályázónknak a részvételt, az ünnepélyes díjátadásról hamarosan értesítjük a győzteseket. A szerkesztőség pályázaton kívül is várja további képregény-forgatókönyvek beküldését. A nyertes pályaművek a Roham kiadványaiban látnak napvilágot.

Roham szerkesztőség (roham.hu)