JUCIKA 1957-1958

Cím: JUCIKA 1957-1958
Szerző(k): Pusztai Pál
Kiadó: kilencedik.hu
Ár: 2999 Ft
Formátum: puhafedeles kötet
Terjedelem: ~120 oldal
Megjelenés: 2022.09.09.
Megvásárolható: Képregényboltok
Online vásárlás: szukits.hu kepregenymarket.hu
Bevásárlólista: Loading

A kilencedik.hu kilencedik születésnapjára adjuk ki Pusztai Pál JUCIKA c. képregény-sorozatának első két évfolyamát egy kis könyvecskében.

Az eredetileg az Érdekes Ujság 1957-58 évfolyamaiban megjelent, összesen 97 történetet egy keskeny kötetbe foglaljuk, minden oldalra egy “sztrippel”.
A kiadvány mérete ezért 200x90mm lesz, várhatóan 10mm gerinccel.

Ez itt a NEM végleges fülszöveg, és két képnyi látványterv:

Pusztai Pál magyar grafikus és karikaturista, leghosszabb szériát megélt mini képregény-sorozata és legnépszerűbb figurája Jucika, akivel először 1957-ben, az Érdekes Ujság oldalain találkozhattak az olvasók. A fiatal, fekete hajú, telt idomú, szabadelvű nő, rendszerint vicces vagy éppen kínos helyzetekbe keveredett, új hóbortokat próbált ki, modern ruhatárát, hódolóit és foglalkozását pedig gyakran váltogatta. Sokszor tűnt fel lenge öltözékben vagy meztelenül, s számos képsor szólt arról, miként reagált a férfiak kívánatos vagy épp akaratlan figyelmére, továbbá miképp használta éles eszét és bájait, hogy elérje saját céljait vagy megsegítsen másokat.
Az elmúlt több, mint 60 évben Jucika cseppet sem öregedett, és első kalandjait most újra átélheti a kedves olvasó e gyűjteménnyel, mely az Érdekes Ujságban megjelent összes képregény-csíkot tartalmazza.

A kötet tehát a születésnapra (szeptember 9.) jelenik meg (Szukitsnál és Képregénymarketnél biztosan), de természetesen az őszi Fővárosi Képregénybörzén (október-november ?) is be lehet majd szerezni tőlünk.

JUCIKA 1957-58 – ELŐRENDELÉS