A Journal de Spirou klasszikus képregényei

Cím: A Journal de Spirou klasszikus képregényei
Szerző(k): Bayer Antal
Kiadó: Nero Blanco Comix
Ár: 2500 Ft
Formátum: puhafedeles kötet
Terjedelem: 156 oldal
Megjelenés: 2022.03.13.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás:

A tavaszi börzére érkezik Bayer Antal képregénytörténeti sorozatának újabb kötete.

A francia képregénylapok történetét bemutató sorozatunk ötödik kötete március 13-án jelenik meg, a fővárosi képregénybörzére. Ahogy a korábbiak, ez is A5 méretű, színes borítóval és fekete-fehér belső tartalommal. A 156 oldalas kiadványt Bayer Antal állította össze, fogyasztói ára 2.500 forint.

Francia képregénytörténeti sorozatunk ötödik része egy olyan újságról szól, amely kevés megszakítással 1938 óta folyamatosan jelenik meg hetente, lapzártánkkor már bőven elhagyta a 4300. számot. Kiadványunk a legismertebb és a magyar olvasók számára különösen érdekes sorozatokat mutatja be, a 2000 előtti időszakra koncentrálva. A Journal de Spirou az évtizedek során olyan klasszikus képregényfigurák otthona volt, mint Spirou és Fantasio, a Hupikék Törpikék, Lucky Luke, Jerry Spring, Natacha, Gaston, Yoko Tsuno, Buck Danny, Isabelle, XIII, Sammy, Sibylline, Papyrus, a Kórházi Tündérkék vagy a Green Manor klub tagjai. .

A kiadvány első megjelenésük sorrendjében mutatja be a Journal de Spirou fontosabb képregényeit, összefoglalva főbb szereplőiket és motívumaikat, valamint alkotóik életpályáját.

Mintaoldalak és tartalomjegyzék a Papírmozi blogon.