Jön a Klasszikus Pókember!

A Kingpin Kiadó, a hazai Pókember kiadások “Vezére” újabb levelet küldött nekünk:

Néhány hete kihirdettük, hogy amennyiben megfelelő számú előfizető összejön, kiadunk egy újabb Pókember képregényt (lásd pl itt). Örömmel mondhatom, hogy immáron minden sínen van, és még az idén meg fog jelenni az első 6 szám belőle!
Megszavaztátok a 80-as éveket, így azzal kezdünk – nagyjából a régi Csodálatos Pókember sorozat 12. száma környékéről indulunk. Minden szám 48 oldalas lesz, és olyan történeteket tartalmaz majd, amelyek annak idején nem fértek bele a magyar kiadásba, kimaradtak, de mégis jók voltak. Lesznek benne dokumentációs oldalak is bőven, illetve egyéb cikkek.
A képregény sorozat gyűjtői kiadásban készül el, korlátozott példányszámban, vagyis kereskedelmi forgalomba nem kerül. Ha marad belőle az előfizetőknek kiküldött mennyiség után, azt az éves Képregénybörzéken lehet majd megvásárolni.
Az előfizetésre MOSTANTÓL lehet ténylegesen jelentkezni. Az előfizetői díj a 6 számra 9000 ft. Az előfizetők kapnak hozzá egy egyszerű díszdobozt is ajándékba (olyasmit, mint ami a régi Csodálatos Pókembernek volt annak idején). Akit érdekel ez a képregény, és szeretné magáévá tenni, írjon egy mailt a marvelplusz [KUKAC] gmail [PONT] com címre.

FONTOS: Ez az ár csak maga a képregény ára, nincs benne postaköltség.
Négyféleképpen lehet hozzájutni az előfizetett példányhoz.
1: Ha már most is előfizető vagy, mellétesszük a borítékban az előfizetői példányod mellé, és kiküldjük azzal egyszerre.
2: Ha Pesten laksz (tanulsz, dolgozol, stb.), személyesen is átveheted a Galactus képregényboltban* (II. Kapás u. 45 – Budán, a Mammuttól nem messze).
3: Ha eljössz bármelyik képregényes rendezvényre (Börze, Fesztivál, Hungarocomix, szegedi Fesztivál), ott átveheted személyesen az eddigieket.
4: Ha egyik sem, a plusz postaköltséget előre utalva kipostázzuk neked. Mivel tudjuk, hogy vannak, akiknek aggályai vannak a postával kapcsolatban (vagy a postaládákkal), egy megoldás rá: POSTÁN MARADÓ.
Meg kell érdeklődnöd, hogy a közeledben melyik posta vállal ilyen szolgáltatást (általában csak a nagyobbak). Megkérdezed, hogy mi legyen a címzés a levélen (Gipsz Jakab, Postán maradó, Bécs, 1. számú posta, 7656), és akkor a postára betérve személyesen veheted át a küldeményt (ez esetben nem kapsz róla értesítőt, neked kell bemenni érdeklődni utána).
A mail tartalmazza a következőket: Neved, címed, az előfizetés módja (banki átutalás, postai rózsaszín csekk) és hogy az átvételre a 4 közül melyiket választod!

*Ez évek óta Komikon! :)