JOKER (Különleges kiadás)

Cím: JOKER (Különleges kiadás)
Szerző(k): Brian Azzarello, Lee Bermejo
Kiadó: Gabó
Ár: 7990 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: 152 oldal
Megjelenés: 2024.07.07.
Megvásárolható: Könyvesboltok és Képregényboltok
Online vásárlás: a kiadó honlapján...

Jokert magyarázat nélkül szabadon engedik az Arkham Elmegyógyintézetből, és egyáltalán nem repes az örömtől, amikor szembesül vele, távollétében milyen sorsra jutott bűnözői birodalma. Hamisítatlan Joker-stílusban levezényelt hadjárat veszi kezdetét bosszúállással, gyilkosságokkal és eszelős bűntényekkel. A Bűn Bohóc Hercege visszaköveteli a jussát: megfizet Pingvin, Rébusz, Kétarc, Krok és persze Batman is.

A Joker: különleges kiadás árnyalt képet ad a denevérember leghírhedtebb nemeziséről: a kiadvány rengeteg exkluzív anyagot kínál írójától és rajzolójától egyaránt, továbbá egy vadonatúj, közös történetüket is tartalmazza.

Brian Azzarello a kilencvenes évek óta főállású képregényíró, sok egyéb mellett olyan művek fűződnek a nevéhez, mint a Batman: Kárhozat, a Superman: A holnapért, a Before Watchmen: Rorschach és a 100 Bullets. Lee Bermejo gyakran dolgozik együtt Azzarellóval, és tőle függetlenül olyan sorozatokon közreműködött, mint a Global Frequency és a Hellblazer, valamint íróként és rajzolóként jegyzi a Batman: Karácsonyi éneket.

JOKER – Nem Joker