Iron Lady – Arcanum #1-2

Cím: Iron Lady – Arcanum #1-2
Szerző(k): Benczúr Anita, Huszár Márton, Szabó Tamás, Hosszú Katinka, Shane Tusup, Szekeres Dorina
Kiadó: Iron Corporation
Ár: 1600 Ft
Formátum: füzet
Terjedelem: 2*28 oldal
Megjelenés: 2016.07.01.
Megvásárolható: Újságárusok
Online vásárlás:

Július első napján jelenik meg a Hosszú Katinka főszereplésével készült képregénysorozat első két száma, melyet egyben, egybe csomagolva lehet megtalálni az újságárusoknál. Az előzetes információk alapján nem kifejezetten az úszósporthoz kapcsolódó, de látványos kalandokban bővelkedő képregény szerkesztői feladatait Hosszú Katinka, Shane Tusup és Szekeres Dorina látják el, az író Benczúr Anita, a rajzolók pedig Benczúr Anita és Huszár Márton. A színekért Szabó Tamás felelt.

A Hosszú Katinka márkanév kiépítése számos fronton zajlik: az Iron Corporation ezúttal egy kreatív ágazattal, az Iron Comics-szal bővült, melynek első projektje az Arcanum.

Szinopszis:

A világunkkal párhuzamos univerzumot, Noriont mára a rettegés uralja. Az árnyak félelemben tartják a népet, s már csak kevés Fenomen maradt, akik megfékezhetik a rémálmokat. Hosszú Katinka alteregója, az Iron Lady nap mint nap küzd ellenük, s különleges képessége segítségével legyőzi őket. De mi történik akkor, ha az árnyak átlépnek a világunkba? Az Iron Lady itt is megfékezheti őket? Katinka élete, célja, és batárai is veszélybe kerülnének, ha hősként kellene harcolnia? …És mi történik akkor, ha nem az árnyak jelentik a legnagyobb fenyegetést?

A második szám borítója:

IronLady02

A projektről Hosszú Katinka így nyilatkozott:

Alig vártam, hogy megosszam Veletek ezt a hírt! Nagyon nehéz volt idáig titokban tartani mivel a csapatommal már régóta dolgozunk ezen a projekten. Büszke vagyok arra, hogy egy olyan kiadványt készítettünk, ami újfent szorosan követi az én és a cégem filozófiáját, azaz kreatív módon próbálunk motiválni és szórakoztatni. Már a cégem alapításánál is vezérlő szándék volt, hogy minél több fiatalnak adhassunk munkalehetőséget, és ez ennél a projektnél sem volt másképp. A csapattal rengeteget dolgozunk, de élvezet olyan tartalmat előállítani, ami terveink szerint szórakoztatóan lesz motiváló nem csak gyerekeknek, hanem a többi generáció számára is.