HOZD LÉTRE SAJÁT MARVEL FILMMÚZEUMODAT!

A De Agostini kiadó új, exkluzív gyűjteményével A MARVEL MOZIVERZUM LEGENDÁS SISAKJAI ÉS FEGYVEREIVEL most saját Marvel Univerzumod lehet!

Gyűjtsd össze az MCU leghíresebb sisakjait, támadó fegyvereit és egyéb tárgyait! Fedezd fel minden idők legismertebb szuperhőseinek és szupergonoszainak elképesztő univerzumát ezzel az átfogó és nagyszerű sorozattal! A gyűjtemény megrendelhető a kiadó weboldaláról: bit.ly/MarvelMuseumHU

Használd az egyedi promóciós kódodat MARVELMUSEUMHU és élvezd az előfizetéssel járó csodás ajándékokat!
Ez a fantasztikus, gyűjtőknek szánt sorozat az egyedi, gazdagon illusztrált, értékes információkat tartalmazó magazinjain túl olyan relikviákat tartalmaz, mint a A Végtelen Kesztyű, Agamotto szeme, Hangya sisakja, Vihartörő, A Kozmikus Kocka, vagy Vasember nanokesztyűje.

A gyűjteménnyel érkező makettek tökéletesen pontos és hű replikái a Marvel Studios filmarchívumában látható kellékeknek. A különleges gyűjtemény minden egyes darabját gyönyörűen illusztrált, információkban gazdag magazin egészíti ki. Kétséget kizáróan egyedülálló gyűjtemény vérbeli Marvel-rajongóknak. Ne hagyd ki!

Ha igazi Marvel-univerzum rajongónak tartod magad, akkor rendeld meg még ma ezt a kifejezetten gyűjtőknek szóló sorozatot! Az elsők között fizetheted elő az alábbi linken: bit.ly/MarvelMuseumHU alábbi kód használatával: MARVELMUSEUMHU

Az előfizetőkre értékes ajándékok is várnak: a Marvel Moziverzum három ikonikus filmjének látványos posztere, egy Marvel bögre, ARC- reaktor, és egy extra különleges ajándék óriás formátumú, fémből készült MJÖLNIR, THOR PÖRÖLYE. Méltó vagy rá?

HÁT PERSZE! -> bit.ly/MarvelMuseumHU