Hellspawn 1.

Cím: Hellspawn 1.
Sorozat: SPAWN
Szerző(k): Brian Michael Bendis, Steve Niles, Ashley Wood, Bill Sienkiewicz,
Kiadó: Infinity
Ár: 4000 Ft
Formátum: kötet
Terjedelem: 216 oldal
Megjelenés: 2018.05.14.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: ivadek.hu
Bevásárlólista: Loading

Todd McFarlane teremtménye egyetlen más hőshöz sem hasonlítható. Al Simmons kormányzati ügynökkel a saját emberei végeztek. Feltámadva a pokol legmélyebb bugyraiból a Spawn nevű harcosként tér vissza a Földre, és őrzi New York elhagyott sikátorait. Saját múltját kutatva megküzd az őt feltámasztó sötét erőkkel, különös ellenségekkel találja szemben magát, és valószínűtlen szövetségesekre lel. Miközben megtanulja kordában tartani új szuperképességeit, lassanként teljességében megérti mindazt, ami visszahozta őt az élők sorába – és mindazt, amit maga mögött hagyott a Földön.
A Hellspawn egy új, sötét korszakot nyit Spawn történetében. Todd McFarlane pokoli teremtményét olyan szakmai nagyságok emelték a következő szintre, mint Brian Michael Bendis, Steve Niles, Ashley Wood és Ben Templesmith. Ők együtt újraértelmezték a pokolivadék mítoszát.
A Hellspawn: Pokolivadék-gyűjtemény 1. kötete a sorozat első nyolc részét tartalmazza. A történeteket különleges grafikák, borítógaléria és a kulisszák mögé bepillantást nyújtó tartalom színesíti, amelyeket a régi Spawn-rajongók mellett az új olvasók is biztosan örömmel fogadnak.