Felhívás nemzetközi táborban való részvételre – Be Creative, Be European – Let’s-BD!

A határidő mai nap dél, de talán valakinek gyorsak a reflexei:

Az Életművész Ifjúsági Egyesület rendszeresen szervez ifjúsági cseréket Európában. Most a képregényrajzolást ismerhetik meg a résztvevők, alacsony költségekkel és szép élményeket gyűjtve.

bd-csere-kep

Helyszín: Bar, Montenegro
Időpont: 2013. október 26-november 3.
Résztvevők: 6 fő (16-25 év között)
Résztvevő országok: Belgium, Magyarország, Szerbia és Montenegro
Költségek: 5000Ft részvételi díj + Utazási költség, aminek 70%-át visszatérítik (szállás-étkezést a szervezők állják), valamint utasbiztosítást mindenki köteles a maga számára kötni. Várhatóan csak a Belgrádig való utazás (minibusz) költségét kell mindenkinek előfinanszírozni, ami kb. 50 Euro.

A téma a képregényrajzolás

A ’BD’ (bande dessinee) a képregény közismert francia rövidítésére utal a címben – a csere célja a képregény-rajzolás alapjainak megismerése és egy közös alkotófolyamatba való bekapcsolódás. A 9 napos program alatt a fotózás, rajzolás eszközeivel járjuk körbe azt, hogy mit jelent nekünk Európa ma. Ebben tapasztalt graffiti-művészek és képregény-rajzolók lesznek segítségünkre. A program műhelymunkákból, közös játékokból, kirándulásból, rajzfilm- és képregény-estekből és egy záró kiállításból fog állni többek között.
A csere munkanyelve az angol, de elég alapszinten beszélni.

Ha szeretnél többet megtudni a képregényekről, a graphic novel műfajáról, megismerkednél más fiatalokkal, akiket a téma érdekel, és szeretnél az apró, de lenyűgöző szépségű Montenegróba látogatni, akkor JELENTKEZZ: írj rövid, de velős MOTIVÁCIÓS LEVELET Milutinovits Lacinak az eletmuvesz.kalaka@gmail.com-ra, szeptember 24. délig!
(Kérjük, jelentkezéskor telefonszámot is adjatok meg!)
A képzésen való részvétel feltétele valamely ÖNKÉNTES MUNKA VÉGZÉSE egyesületünknél, melyet egyénileg egyeztetünk. Előny, ha már van tapasztalatod közösségi munkával.

Ha kérdésed van, írj Milutinovits Lacinak, vagy keresd telefonon:
Mob: 0036-70 /321 58 26
E-mail: milutinovits.laszlo@gmail.com

Kérlek, továbbítsd a felhívást barátaidnak, ismerőseidnek is!

Artist of Life Team
Életművész Ifjúsági Egyesület
2483 Gárdony, Erkel F. u. 15. Hungary

Forrás: ELOMagazin