Cyberlovag

Cím: Cyberlovag
Szerző(k): Tompits Gergely
Kiadó: Tompix Comix
Ár: 2000 Ft
Formátum: füzet
Terjedelem: 20 oldal
Megjelenés: 2023.05.14.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: kepregenymarket.hu

A Fesztiválra jelenik meg Tompits Gergely szerzői képregénye.

A 22. század hajnalán legendás harcosok, úgynevezett cyberlovagok vívnak lovagi tornákat arénákban a nagyközönség előtt. Az egykori elitkatonák páncélzatát ebben a már civilizáltabb korban sportolók viselik, akik páratlan fizikumukkal és technológiai tudásukkal igyekeznek megnyerni a legrangosabb tornákat, dicsőséget szerezve csapatunkak és országuknak.

Ezen sci-fi képregény a 2103-as tornát meséli el, melyben megismerhetjük a sport atyját és veretlen bajnokát, akinek a szemszögéből nézhetjük végig az újgenerációs lovagok kezdeti lépéseit.

A szerző bemutatkozása:

Tompits Gergely vagyok, 29 éves, budapesti.

2018-ban végeztem az Óbudai Egyetemen biztonságtechnikai mérnökként és jelenleg kiberbiztonság területen dolgozom, valamint szabadidőmben egy buhurt nevű lovagi küzdősportot űzök és képregényeket rajzolok.
A képregények rajzolását kisgyerek korom óta űzöm, és a történeteiket is én találom ki.
A Facebookon 2014-ben indult a Tompix comix nevű művész oldalam, melyen rövidebb alkotásaimat osztottam meg szélesebb közönséggel.

A jelenlegi cyberlovag képregény ötlete 2017-ben fogalmazódott meg bennem, és ez idő alatt átment egypár módosításon. A képregény projektnek nagy löketet adott, amikor 2020-ban elkezdtem a buhurt nevű lovagi sportot, mely sok tekintetben a képregény témáját adó futurisztikus sport referenciájaként szolgált.

Előzetes oldalak:

A képregény a Fesztiválon a ZSIGER.hu asztalánál lesz fellelhető.