Bámulatos Robotexpedíció

Cím: Bámulatos Robotexpedíció
Szerző(k): Taťána Rubášová, Jindřich Janíček
Kiadó: Csirimojó Kiadó
Ár: 3990 Ft
Formátum: puhafedeles kötet
Terjedelem: 100 oldal
Megjelenés: 2019.05.12.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: a kiadó honlapján...

Ugyan már tavaly megjelent a Csirimojó Kiadó első képregénye, egészen a könyvfesztiválig nem találkoztunk vele. A 2017-ben alakult fiatalos, kis kiadó ifjúsági- és gyermekkönyvekre specializálódott, és a környező országok kisebb kiadóinak felhozatalából válogat. A Bámulatos Robotexpedíciót a kiadó többi kiadványával együtt megtalálhatjátok a 15. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztiválon is.

Az emberi populáció a múlté. A robotok még csak nem is sejtik, hogy valaha létezett, mégis a nyomába erednek. Két felderítőt indítanak útnak, hogy térképezzék fel a Falon túli területet. William és Meriwether számos megmérettetésen megy keresztül, átkelnek az egykori Egyesült Államok sivatagain, erdein, hegyein és folyóin. Közben tragikomikusan félreértelmezik az emberi települések maradványait. Hogy boldogulnak a számukra felfoghatatlan leletek értelmezésével? Mikor nem fognak már végre egymás áramköreire menni?

A képregényszerű, gyerekek és felnőttek számára egyaránt élvezhető kötetben a robotok hitetetlen könnyedséggel feszegetik a lét alapvető kérdéseit. Elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek van humorérzékük, illetve szeretik a kalandokat és a sci-fit. Taťána Rubášová megmosolyogtatóan komoly szövege és Jindřich Janíček eredeti képi világa garantáltan magával ragad!.

Belelapozó videó